2020-05-19 14:24:39

AZ ÖNÖK TAPASZTALATAI

Problémás arcbőröm van, a bőrgyógyászaton már tervben volt a retinoidokkal kombinált hormonkezelésem. Az Indonal szedését követően, amit a nőgyógyászom javaslatára szedtem, az állapotom olyan mértékben javult, hogy jelenleg a tervezett kezelésre nincs szükség. Márta 9.2.2022

Az Indonal Women-t szedtem a miómák visszahúzódására és segített. Gabika 2021 08.11

Számomra Indonal régóta barátom volt, aki elkíséri, és biztonságban érzem magam vele. Segít kezelni a hőhullámokat, a fájdalmat, és mindenekelőtt ennek köszönhetően nagyszerű a ciszták és miómák megelőzésében és kezelésében. EVA 2021 07.11.

Az Indonal Forte 90 kapszula szedését követően elmúltak a mellproblémáim – fájdalmak, zöld folyások. Nagyon ajánlom, nekem segített. Katalin, 2020. 02. 14.

Hiperprolaktinémia és nagy hangulatingadozások gyötörtek, állandó pattanások (!), frigiditás, és nagyon fájtak a melleim. Ezután PCOS-t – Policisztás ovárium szindrómát diagnosztizáltak nálam... szerettem volna kipróbálni valami természeteset. 3 hét után sokkal jobban éreztem magam, eltűntek a hangulatingadozásaim és a hőhullámok, 2 hónap után le is fogytam, és sokkal jobban érzem magam! Az egészséges életmóddal együtt természetesen még jobbak az eredmények. Dagmar, 2020. 02. 10.

Jó napot kívánok!
Szeretném Önöknek megköszönni az Indonal Man kapszulákat. Nyugdíjas vagyok, prosztataproblémáim vannak. Nagyon megörültem az „ajándékuknak”. Az Indonal sokat segít, nagyon elégedett vagyok vele. M.H.  2020. 01. 25.

Ahogy elkezdtem szedni az INDONAL-t, már az első havi ciklus után javult a premenstruációs szindrómám. Nem feszült annyira a mellem, nem fájt a hasam, a lefolyása is jobb volt, a menstruáció első 2 napja nem volt annyira fájdalmas, mint azelőtt. Mónika, 2019. 07. 31

Jó estét kívánok! Néhány évvel ezelőtt kétszer egymás után rosszak voltak a citológiai eredményeim, konizációra kellett mennem, sin 3-mam volt. Miután hazaengedtek a kórházból, rátaláltam az interneten az Indonal women készítményre, és elkezdtem szedni. Több évig szedtem, a citológiai szuper, a méhnyak rendben van. Csak ajánlani tudom. Szép estét! És köszönöm, hogy vagytok! Sarka Singerova, 2018. 07. 17.

Én az Indonal WOMAN-t szedem, és nagyon segít, rendszeres tőle a székletem, amivel nagyon nagy problémáim voltak, emiatt a bőröm is problémás volt, puffadás és általános irritáltság gyötört. Mindez eltűnt, és szó szerint könnyebbnek, tisztának érzem magam. A menstruációs problémáimmal is segített, amelyek elviselhetetlenek voltak. Mindenkinek ajánlom, akinek hasonló problémái vannak. Kocsisova Katarina, 2018. 07. 13.

Női problémáim voltak (apró ciszták), melyek miután fél évig szedtem az Indonalt, eltűntek. Sőt az immunrendszeremet is nagyon megerősítette. Gabriella, 2018. 07. 11.

Méhnyakműtétem volt. Fél évre rá újra rosszak voltak az eredményeim, sőt még egy ciszta is megjelent a petefészkemen. Megvettem az INDONALT, és a következő féléves kontrollon az orvosom azt mondta, hogy az eredményeim rendben vannak. Sőt nagy meglepetésemre a méhnyak is rendben volt, a ciszta eltűnt. Jarmila, 2018. 07. 11.

Kedves Indonal! Azért írok, hogy dicséretet mondjak. Amióta szedlek, jobb lett az életem. Csökkentek a menstruációs fájdalmaim, a melleim – wow!, a mióma leletem miatt végzett utolsó ultrahangom pedig kiváló lett. Így hát örülök, és mindenkinek ajánllak! Évi, 12.

Cisztákat találtak a petefészkemen és a melleimen, emelkedett tumormarker-szinttel. Becsületesen szedtem az Indonal Woment, a ciszta eltűnt, a tumormarkerek csökkentek. Párom az Indonal Ment szedi, őt korábban vastagbél-divertikulum szakadás miatt műtötték, vigyáznia kell az étrendjére és az egész emésztőrendszerére. Gabi, 2019. 07. 11.

Az INDONALT az édesanyám szedi, női problémái vannak... Megműtötték a méhét, és ő nagyon elégedett ezzel a termékkel. Rendszeresen szedi, és csak pozitívan beszél róla. Tánya, 2018. 07. 12.

 

Az Indonalt a nőgyógyászom javasolta, miután konizáción estem át (CIN 2). Három hónapig becsületesen szedtem, de már nem hittem semmiben. Néhány hét után általános változásokat kezdtem el érezni.. Jobban éreztem magam. Kontroll után ezt az e-mailt kaptam: „a tesztjei rendben vannak – vagyis negatívak.” Soha nem voltam még elégedettebb. Terézia, 2018. 07. 11.

 

Jó estét kívánok! Nekem nagyon jók a tapasztalataim az Indonallal. Amikor néhány évvel ezelőtt a citológiai vizsgálaton rákmegelőző méhnyak-elváltozásokat állapítottak meg, elkezdtem szedni az Indonalt. A következő vizsgálaton már negatívak voltak az eredményeim. Határozottan ajánlom... hogy más nőknek is segítsen... Zajícová Zuzana, 2018. 07. 11.

 

Állandóan cisztáim voltak, tanácstalan voltam, a gyógyszerek nem hatottak, ezért az Indonalra esett a választásom. A ciszták eltűntek!

Janka, 2018. 07. 13.