Felhasználási feltételek

Általános rendelkezések

A webhely üzemeltetője a vállalat SYNERGIA PHARMACEUTICALS, s.r.o., Brestová 14, 821 02 Pozsony/Bratislava, Szlovákia, IČO: 35 878 517, a továbbiakban "e weboldalak üzemeltetője".

 1. A weboldal minden felhasználója és látogatója elfogadja az általános felhasználási feltételek érvényességét és személyes adatai védelmét annak kiválasztásával, használatával, az e-shopban történő vásárlással stb. A weboldal üzemeltetője által a weboldalán keresztül nyújtott szolgáltatásokra a személyes adatok védelmére és a cookie-k használatára vonatkozó szabályok vonatkoznak. A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a használati feltételeket és a személyes adatok védelmét saját belátása szerint bármikor módosítsa.
 2. A személyes adatok védelmére és a cookie-k használatára vonatkozó szabályok nem vonatkoznak a harmadik felek által nyújtott szolgáltatásokra és weboldalelemekre. közösségi bővítmények, hirdetések, elemző eszközök, linkek stb.
 3. Az "Elfogadom", "Elküldöm", "Vásárlás", "Fizetés" és hasonló gombra kattintva a felhasználó elfogadja a weboldal használati feltételeit. A weboldalhasználati szabályok és a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályok változása esetén a felhasználónak a megfelelő gomb megnyomásával még egyszer el kell fogadnia a módosítást.
 4. A webhely ezen webhelyének üzemeltetője a webhelyén információkat kínál a vállalkozás áruiról és szolgáltatásairól az ügyfeleknek, beszállítóknak és álláskeresőknek.

Garancia

 1. A webhely üzemeltetője kizárólag szándékosság vagy súlyos gondatlanság esetén felelős a webhelyet használó felhasználók által okozott károkért.
 2. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a felhasználó által elszenvedett károkért vagy veszteségekért, sem a közvetlen vagy közvetett, azonnali vagy következményes károkért, amelyek szerződésből, jogsértésből (beleértve a gondatlanságot is) vagy egyéb módon keletkeznek, ha az alábbiak valamelyikébe esik. kategóriák:
  1. Elveszett haszon és következményes károk
  2. Váratlan veszteségek és elmaradt haszon
  3. Elszalasztott kereskedelmi lehetőségek
  4. A jó szándék elvesztése és adatvesztés
 3. A webhely üzemeltetője minden szükséges lépést megtett annak érdekében, hogy biztosítsa a webhelyen a rendelkezésre bocsátáskor megadott információk helyességét és teljességét.
 4. A webhely üzemeltetője nem tesz ígéretet és nem vállal garanciát a webhelyen közölt információkért, mint például a harmadik féltől származó tartalmak, letöltések, külső hivatkozások vagy más, közvetlenül vagy közvetve felhasznált tartalmak elérhetősége. A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a megadott információkat előzetes értesítés nélkül módosítsa.
 5. A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a felhasználói fiók felhasználó általi szakszerűtlen vagy nem megfelelő használatából, illetve az azonosító adatokkal való visszaélésből és elvesztésből eredő károkért, amelyek megőrzéséért a felhasználó felelős.
 6. A webhely üzemeltetője nem vállal felelősséget a webhelyről más webhelyekre és fájlokra vezető külső hivatkozások tartalmáért.

Szellemi tulajdon védelme

Weboldal tartalma, beleértve a képmellékleteket, szöveget, márkákat, videókat, grafikákat stb. a jelen weboldal üzemeltetőjének szellemi tulajdona. A weboldal használatával a felhasználónak semmilyen licence vagy egyéb igénye nincs a weboldal tartalmára. ipari jogok, szerzői jogok, védjegyek vagy mások. A weboldal tartalma a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos megváltoztatni, másolni, kiegészíteni vagy bármilyen más módon felhasználni, amire azt szánták.

A webhely elérhetősége és tartalma

 1. A weboldal üzemeltetője jogosult megváltoztatni vagy törölni weboldalát ill szolgáltatásokat és árukat kínáljon saját belátása szerint. A weboldal használatának vagy karbantartásának joga nem érvényesíthető, és a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a rendelkezésre állásért és karbantartásért.
 2. A weboldal üzemeltetője az aktuális technikai, gazdasági, üzleti és szervezési lehetőségeknek megfelelően karbantartja a weboldalt. Nem garantálja azonban, hogy folyamatosan, vagy egyáltalán elérhetőek lesznek. Nem garantálják továbbá, hogy hibamentesek lesznek, vagy a hibákat kijavítják. A weboldal üzemeltetője a törvény által megengedett mértékig kifejezetten kizár mindenféle garanciát a jelen weboldal vagy annak szolgáltatásaiból eredő károkért.
 3. A webhelyen közzétett információk, árak és fényképek tájékoztató jellegűek, és nem kötelező érvényűek.

Hirdetés

Ezt a webhelyet a webhely üzemeltetője a potenciális ügyfeleknek szánta. Reklám- és marketingkampányokon keresztül próbálja elérni potenciális vásárlóit. A reklám- és marketingkampányok terjedelme miatt az üzemeltető felhívja potenciális ügyfeleit arra, hogy az azokban közölt információk tájékoztató jellegűek, nem kötelező érvényűek, az egyes szolgáltatásokra, termékekre kötelező érvényű árakat csak személyesen, a szolgáltató telephelyén, ill. telefon. A jelen weboldal üzemeltetője felhívja a figyelmet, hogy nyomtatott, digitális és egyéb hirdetési formák esetén a weboldal üzemeltetője és a hirdetést feldolgozó szerződéses partnerek közötti hiba vagy téves adattovábbítás előfordulhat annak beírásakor. A weboldalon vagy a reklámanyagokban közölt információk bármilyen formában csak illusztráció jellegűek, és a weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot a nyomdai vagy egyéb hibákra a reklámanyagokban, valamint a reklám- és marketingkampányokban. A weboldal üzemeltetője sem tudja garantálni, hogy az egyes termékek és szolgáltatások a reklámüzenetben használt vizuális és verbális kifejezésükkel bármilyen formában és formában pontosan megfelelnek. A hiba akkor is előfordulhat, ha reklámkampányokat jelenítenek meg ezen weboldalak üzemeltetőjének partnereinek weboldalain, és amikor reklámot jelenítenek meg a közösségi hálózatokon. Árajánlatok, reklámkampányok hibás megjelenítése az információs rendszer meghibásodása esetén, valamint az adattovábbítás és az adatok helyességének ellenőrzése esetén emberi tényező meghibásodása esetén is előfordulhat. Ebben az esetben a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget a téves adatokért, szerződés vagy megrendelés létrejötte esetén a szerződés vagy a megrendelés érvénytelen.

Webhelybiztonság

 1. Ez a webhely részben SSL-tanúsítványokat tartalmazhat. Az adathalászat elleni védelem érdekében az SSL-tanúsítványok a webszervernek való továbbításuk során történő hatékony titkosításon túl a szolgáltató azonosítását és a webhelyek hitelességének hitelesítését is tartalmazzák.
 2. A weboldal felhasználója kijelenti, hogy ismeri a Let's Encrypt tanúsítványszolgáltató Általános rendelkezéseit, azokat elolvasta és maradéktalanul elfogadja, és betartja azokat. A weboldal üzemeltetője kizárja a felelősségét a felhasználóval szemben az SSL-tanúsítvány használatával kapcsolatban.
 3. A webhely és a szolgáltatások egyes részei csak regisztráció után érhetők el a felhasználó számára. A regisztráció során a felhasználó egy véletlenszerű jelszót kap, vagy kiválasztja saját jelszavát, amellyel hozzáférhet a felhasználói fiókjához. A webhely üzemeltetője nem vállal felelősséget a nem kellően erős jelszóért (pl. "12345"), vagy a jelszó harmadik fél általi elvesztéséért vagy elítéléséért, amely a webhely üzemeltetőjének hibájából nem következik be.
 4. A weboldal felhasználója felelős a jelszó és egyéb személyes adatok megőrzéséért, valamint a felhasználói fiók használatával kapcsolatos minden tevékenységért. A fiók illetéktelen használatát vagy a biztonság megsértését haladéktalanul jelenteni kell a weboldal üzemeltetőinek. A hozzáférési adatokkal való visszaélés vagy azok harmadik fél részére történő átadása a felhasználó által a felhasználói fiók törléséhez, ill az előfizetés leállításához.
 5. A webhely üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül jóváhagyja vagy elutasítsa a regisztrációt vagy az előfizetést. Ezenkívül jogában áll bármely felhasználói fiókot indoklás nélkül törölni.
 6. A webhely üzemeltetője nem vállal felelősséget a káros és/vagy zavaró funkciókat, például vírusokat, manipulált és "rejtett" fájlokat (pl. hangfájlokba integrált képeket), trójai falókat, férgeket vagy botokat és másokat tartalmazó tartalomért. amelyek a webhelyen találhatók, és kárt okozhatnak a felhasználónak. A weboldal üzemeltetője kötelezettséget vállal arra, hogy lehetőségeihez képest a lehető legnagyobb erőfeszítést megteszi az ilyen jellegű károk megelőzése érdekében.
 7. A webhelyek vagy az egyéni felhasználói adatok elleni bármilyen jellegű elektronikus támadás tilos.

SYNERGIA PHARMACEUTICALS, s.r.o. (IČO: 35 878 517, indonal.hu), Brestová 14, 821 02 Pozsony/Bratislava, Szlovákia