A különbség az Indonal Forte és az Indonal Woman?

Cikkek és tanulmányok

25. június 2024

A különbség az Indonal Forte és az Indonal Woman között az összetételben, az árban és a csomagolásban rejlik.

Mi a különbség az Indonal Forte és az Indonal Woman között? A különbség az Indonal Forte és az Indonal Woman között az összetételben, az árban és a csomagolásban rejlik.

Az Indonal Forte 200 mg indol-3-karbinol, 100 mg kurkumin komplexet (kurkumin, biszdemetoxikurkumin, demetoxikurkumin) és 2 mg piperin (fekete bors kivonat) tartalmaz. A kurkumin kemopreventív hatást mutat (A kemopreventív hatás azt jelenti, hogy bizonyos anyagok képesek megelőzni, késleltetni vagy csökkenteni a rák kialakulásának kockázatát). A piperin növeli a hatóanyagok hatékonyságát és felszívódását.

Az Indonal Woman 150 mg indol-3-karbinol és kukoricakeményítőt tartalmaz. Az Indonal Woman alacsonyabb indol-3-karbinol tartalommal rendelkezik. Előnye az árban rejlik (az Indonal Woman olcsóbb, mint az Indonal Forte, és különböző kiszerelésekben kapható, 30-tól 120 kapszuláig. Az Indonal Forte csak egy kiszerelésben kapható – 90 kapszula). Az Indonal Woman továbbá ajánlott akkor is, ha allergiás vagy a kurkumára.

Összegzés

Az Indonal Forte és az Indonal Woman ugyanazt a fő hatóanyagot, az indol-3-karbinol tartalmazza, és így hasonló terápiás hatásokkal rendelkeznek. Az Indonal Forte azonban magasabb hatóanyagtartalommal bír, konkrétan 50 mg-mal több kapszulánként, valamint kurkumin komplexet is tartalmaz, amely kiváló kiegészítője a fő hatóanyagnak a fent említett hatások miatt. Ha nem vagy allergiás a kurkumára, az Indonal Forte szedését ajánljuk. Ha megelőző céllal szeded az Indonal, vagy allergiás vagy a kurkumára, akkor az Indonal Woman-t javasoljuk.

Forrás

Celostnimedicina.cz „A kurkumin és a fekete bors képes megállítani a rákos sejtek növekedését mellrák esetén” 2012. augusztus 29. https://www.celostnimedicina.cz/kurkumin-a-cerny-pepr-dokazi-zastavit-rust-rakovinnych-bunek-pri-rakovine-prsu/

Vélemény, hozzászólás?