English Deutsch Magyar Polski Slovensky

Termékeink

Információ

Fiókom

Hasznos tudnivalók

Ne kerülje el a figyelmét

Közösségi hálózatok

Hölgyeim, adjon egészséges intim életet partnerének

Cikkek és tanulmányok

03. május 2022

Hölgyeim, adjon egészséges intim életet partnerének

Dámy, darujte svojmu partnerovi zdravší intímny život
Forrás: Indonal
A HPV vírust sokáig a nők problémájának tekintették, akiknél a leginkább megnyilvánult. Az utóbbi években azonban egyre több férfibeteg szenved HPV vírustól. A kutatások megerősítik, hogy a férfiak 70%-a rendelkezik a kellemetlen HPV-vírussal, de a legtöbb tünetmentes, és így továbbítja szexuális partnereinek. Csak a nemi szervek enyhe érintésére van szükség, és a vírus a világon. Biztos benne, hogy partnere nem szenved HPV-ben? A legújabb vizsgálatok szerint kiderült, hogy ennek a vírusnak 100 típusa ártalmatlan, de egyes törzsek akár rákot is okozhatnak! Ezért az immunitást lehetőség szerint erősíteni kell.Megelőzés

Jelenleg nincs hatékony megelőzés a vírus ellen a lakosság férfi része számára. Az egyetlen hatékony megelőzés az immunitás erősítése, a kicsapongó életmód elkerülése és a szexuális partnerek alapos ismerete.

Tünetek

A férfiaknál az első tünetek a nemi szerveken jól látható elváltozások. Ezek többnyire szemölcsök, amelyek a HPV vírusra jellemzőek. Az azonban továbbra is igaz, hogy a vírus sokkal gyakrabban jelentkezik nőknél, míg a férfiak csak tünetmentes hordozók.

Megoldás

Próbálja ki az INDONAL MAN® for Men-t, amely természetesen támogatja az immunitást és pozitívan befolyásolja az intim élet minőségét. Az Indol 3 – karbinol, amely az Indonal Man® alapösszetevője, gondos extrakcióval nyerhető keresztesvirágú növényekből, mint például brokkoli, káposzta, káposzta. Az Indonal Man®-ban is szereplő Saw Palmetto-val kombinálva pozitívan hatnak a férfi nemi hormonok anyagcseréjére, jótékony hatással vannak a húgyúti és nemi rendszerre, revitalizáló hatásúak a prosztataproblémák megoldása mellett.

 

Hogyan segíthet az Indonal Man kedvesének:

Pozitívan befolyásolja a férfi nemi hormonok anyagcseréjét, jótékony hatással van a húgyúti és szexuális rendszerre, revitalizáló hatású a prosztata problémák megoldásában
A Saw Palmetto anyag, amely az összetevője, támogatja az egészséges tesztoszteron anyagcserét a férfi szervezetben, valamint támogatja a prosztata és az urogenitális traktus egészséges működését.

Amint azt MUDr. Hegerová: „Egyáltalán nem kell alábecsülni az 50 év feletti férfiaknál évente legalább egyszeri megelőző látogatást a háziorvosnál. Ennek alapja a prosztata vizsgálata a végbélen keresztül (per rectum) és a vérvizsgálat a prosztata aktivitásának mutatójára. PSA (prosztata-specifikus antigén).

 

Az Indonal Man®-ról további információért látogasson el a következő oldalra https://indonal.hu/produkt/indonal-man

 

Read more: https://feminity.zoznam.sk/c/904519/damy-darujte-svojmu-partnerovi-zdravsi-intimny-zivot#ixzz5aIgigZbo

 

Vélemény, hozzászólás?