A HPV már a férfiakat is zavarja! Hűtlenség áll e mögött?!

Cikkek és tanulmányok

03. május 2022

A nőgyógyász kimutatta nálam a HPV vírust. Azt mondják, nemi betegség. A férjemmel tizenöt éve vagyunk együtt, és hűségesek vagyunk egymáshoz. Hogy lehet ez nekem? Csak nemi úton terjed?

 

Forrás: shutterstock

 

„A HPV vírus szexuális úton terjedő betegség, és hosszú ideig megmaradhat a méhnyak transzformációs zónájának sejtjeiben. Az, hogy emlékei szerint csak most nyilvánult meg, nem feltétlenül jelenti azt, hogy korábban nem volt. Csak az immunrendszered volt képes megvédeni. a gyengülés megnyilvánulhat és diagnosztizálható.”

– válaszolja MUDr nőgyógyász. Javorka, a nőgyógyászati ​​rendelőben a www.rodinka.sk

 

A HPV vírus a leggyakrabban említett szexuális úton terjedő betegségek közé tartozik. Jelenléte a szervezetben lehet átmeneti, így észre sem vesszük, de rákot is okozhat. A HPV vírus nemcsak a nők, hanem a lakosság férfi részének is csapdája. A férfiak egyre gyakrabban szenvednek ettől.

Ha Önnél ezt a vírust diagnosztizálták, nem kell kivizsgálásra küldenie partnerét. Szinte biztos, hogy megvan. A vizsgálatban és a diagnózisban is alapvető különbség van. Ha egy férfi ránézhet a péniszére, egy nőnek el kell mennie nőgyógyászhoz kivizsgálásra.

 

A HPV vírus általában nem okoz tüneteket. Elsősorban férfiaknál, de gyakran nőknél is megnyilvánulhat genitális szemölcsök, azaz fehér hólyagszerű condylomák formájában, amelyek nagyon fájdalmasak.

Megelőzés?

  • Ne légy könnyelmű
  • Jó tudni, hogy még az óvszer sem jelent 100%-os védelmet a HPV vírus ellen, mivel a vírus kisebb, mint a latex pórusai
  • Küldj magadnak intim immunitást

Az intim immunitás erősítése

Az intim immunitás erősítésére alkalmas készítmény a piacon bevált INDONAL® termék. Természetes termék, amely hatékony Indol-3-karbinolt és Resveratrolt tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a férfiak és nők hormonális egyensúlyához, befolyásolják az ösztrogén és tesztoszteron anyagcserét, gátolják a HPV vírus terjedését. Az I3C anyagnak ez a kedvező kombinációja hatékonyan hozzájárul a férfiak és nők hormonális egyensúlyához, befolyásolva az ösztrogének és a tesztoszteron metabolizmusát.

A készítmény gátolja a sejtelváltozásokat okozó HPV vírus terjedését, segíti a megfelelő immunitás beindítását és eltávolítja a szervezetből a szabad gyököket.

A betegek tévesen azt feltételezik, hogy a HPV egy egész életen át tartó probléma. A legtöbb esetben azonban az immunrendszer a megfelelő étrend-kiegészítők segítségével egy-két éven belül képes eltávolítani a vírust a szervezetből. Azonban még ezt a megállapítást követően is az egészségfelügyelet és az immunitás támogatása kell, hogy mindannyiunk számára az első számú prioritás maradjon. További információkért látogasson el az oldalra www.indonal.hu

 

https://www.rodinka.sk/zdravie/zdravie/posilnite-imunitu-aj-vsexualnom-zivote-hpv-uz-trapi-aj-muzov/

 

Vélemény, hozzászólás?