Kezelje a női problémákat természetes gyógynövényekkel

Cikkek és tanulmányok

03. május 2022

Sok nő jelenleg súlyos nőgyógyászati ​​problémákkal küzd. A gyakori gyulladásoktól a nemi betegségeken át a hormonális problémákig, cisztákig.

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 2018. november 28. 11:30

A modern idők is sok stresszt hoztak magukkal a szervezetre, mivel a nők hajlamosabbak az ilyen jellegű problémákra, mint a férfiak. Egyes nőgyógyászati ​​problémák esetén nem szükséges azonnal gyógyszerért nyúlni. Néhányat gyógynövények vagy táplálék-kiegészítők segítségével lehet megoldani. Egészségi állapotáról azonban mindig konzultálnia kell orvosával. Egyes esetekben a női problémák hátterében idegbetegségek, esetenként nem megfelelő partnerválasztás vagy egyéb körülmények állnak. Megelőzésük érdekében a nőknek figyelmet kell fordítaniuk az egészséges táplálkozásra és életmódra. A növényvilágban azonban számos mágikus gyógynövény található a felkészületlenek számára, amelyeket mindenképpen érdemes megfontolni.

Kamilla – gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással van a női problémákra. Gyorsítja a sebek gyógyulását ezen a területen, emellett jelentős vízhajtó hatása is van, és segít a menstruációs görcsöknél.

Az orbáncfüvet „női” növénynek is nevezik. Sok női betegségben segít. Erősíti a méhet, ezáltal növeli a fogantatás valószínűségét, csökkenti a vetélés kockázatát. Megállítja a női vérzést, jótékony hatású menstruációs görcsök, váladékozás, petefészek-gyulladás ellen, menopauza ellen is. Nyugtatja az idegrendszert, segíti a jó és egészséges alvást, tisztítja a vért.

Az édeskömény tökéletes és hasznos gyógynövény a rendszertelen menstruációs ciklusra, és vérzés ellen is hat. A zsálya a torokfájáson kívül a potenciával kapcsolatos problémákon is segít, és néha afrodiziákumként is hat. Menopauza problémák esetén is hasznos. Talán azonban óvatosan kezelje. Végül, de nem utolsósorban van a közönséges galagonya és az anyafű.

Ahogy mondani szokták, a természet egy hatalmas boszorkány, és tőle származik az INDONAL WOMAN® táplálékkiegészítő, amely az Indol-3-carbinol ajánlott napi adagját tartalmazza. Ez általában egy természetes kivonat brokkoliból és más keresztes virágú zöldségekből (káposzta, karalábé, karfiol). Egyedülálló gyógynövény-összetételének köszönhetően pozitív hatással van a nők egészségére, különösen a menopauza idején, valamint segít fenntartani a nők hormonális egyensúlyát, segíti a méhnyak és a lágy, hormonfüggő szövetek, például a méh, petefészek, ill. mellek.

 

Szintén mellette szól, hogy enyhíti a nyomást és a fájdalmat a mellekben a menstruáció alatt és azon kívül, erősíti az immunitást és segít eltávolítani a szabad gyököket. Tudományos vizsgálatok megerősítik, hogy az (I3C), amely az INDONAL egyik összetevője, pozitívan befolyásolja a hormonális egyensúlyt. További információk a következő címen találhatók: https://indonal.hu/

 

https://webmagazin.teraz.sk/zdravie/zatocte-so-zenskymi-problemami-s-pr/9575-clanok.html?mostViewedArticlesGlobalTab=0

Vélemény, hozzászólás?